Ruskigt balla!

Alla har väl hört talas om the blue man group?
assa vad ska jag säga?
Dom är så jävla balla rent ut sagt.
för alla som missat det kommer dom till Sverige , Stockholm i september och visar upp en show.
Jag fan bara måste ha en biljett!!

för dom som är lite intresserade kan ni läsa lite om dom här : 

Blue Man Group
Blue Man Group är Världskända för sina mycket speciella och populära shower som inte liknar någonting annat. Med en blandning av musik, komedi och multimedia, har de skapat en helt unik form av underhållning med Party-atmosfären som varumärke. Blue Man Group är från början i nte en show, det är en livsstil. De startade som en kreativ organisation för att skapa spännande projekt i en mängd olika media. Blue Man Group driver, utöver sina shower, skolor, utbildning för företag, happenings och utveckling av leksaker för barn och vuxna.

Showerna innehåller musik på instrument specialtillverkade av vanliga plaströr och byggvaror – en del av den kreativa processen. Färg är en annan viktig del av upplevelsen; de häller färg på trummor de sedan spelar på så färgen stänker, de målar tavlor med publiken som pensel, de bjuder upp publiken på scenen för att delta i showen. ”Expect the unexpected” är något man som publik absolut bör vara beredd på.

Showerna
Blue Man Group uppträder på fasta scener i New York, London, Berlin, Tokyo, Las Vegas och gör turnéer över kontinenterna. Det finns flera uppsättningar av Blue Man Group, men de är alltid tre, de säger aldrig någonting och de är alltid blå. De kompas alltid av ett band och största delen av showen består av musik, uppblandad med storbildsskärmar, humor, färg, ljus, dofter, skuggspel, utflykter ut i publikhavet. Målet är att hela publiken skall känna sig delaktig i och faktiskt kunna påverka det som sker i showen. Till de främsta platserna närmast scenen ingår regnponchos, det skall ses inte som ett problem utan som en större möjlighet till upplevelse.

Sverige
Största anledningen att ta Blue Man Group till Sverige är att det inte finns denna form av underhållning här; Den är tillgänglig för en bred grupp av smakriktningar just därför att den ligger lite i framkant av underhållnings- världen. Intelligent, rytmisk, inte helt självklar och just därför så fascinerande. Grunden för showen är att stimulera fantasin och inte servera det uppenbara, utan utmana sinnena. När man går därifrån skall man kunna säga ”Jag vet inte riktigt vad det var jag såg, men jäklar va´ bra det var!”. Det är lättare att säga vad det inte är: det är inte en konsert, inte en teater, definitivt ingen fars, inte cirkus…. Det är medryckande, inspirerande, nytänkande, kul, och det svänger hela tiden – i ordets alla bemärkelser. Det är Blue Man Group.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0